Få overblikket over de bedste studierabatter

Få overblikket over de bedste studierabatter

15. sep 2020

Dette er sponsoreret indhold


For de fleste studerende er der sjældent mange penge at leve for om måneden. Mange hopper på cyklen, når de skal transportere sig rundt frem for at betale for busbilletter i dyre domme. Men en anden smart måde at spare nogle af de højtelskede SU-penge på er ved at udnytte den lange række af gode studierabatter, der findes. Dog kan det være vanskeligt at finde hoved og hale i, hvilke firmaer der tilbyder studierabat. Derfor vil vi i denne artikel guide dig igennem konkret, hvad dit studiekort åbner af muligheder i forhold til studierabatter

Mere energi til cykelturen med studierabat myprotein

Nogle morgener kan det virke umuligt at klare cykelturen til universitetet. Især en mørk og kold vintermorgen i november, hvor solen ikke endnu har vist sit ansigt eller ikke evner trænge igennem de mange skyer. I det tilfælde er det oplagt at tanke op på protein med hjælp fra et kosttilskud. Heldigvis kan du som studerende få studierabat myprotein på 40 % og derved spare en masse i kroner og øre. 

Brug studierabat flixbus til de lange rejser

Det er ikke altid, at jernhesten rækker. Specielt hvis du skal på en længere rejse, der ikke muliggør sig på cykel. Samtidig ønsker du selvfølgelig som studerende at spare, hvor der kan spares. I den situation kan du med fordel udnytte studierabat flixbus, hvis du skal rejse mellem storbyer både inden og uden for landets grænser. De tilbyder nemlig studierabat i form af studievenlige billetter, så du kan rejse uden at kontoen går i minus. 

Husk selvforkælelsen med studierabat look fantastic

Ofte bliver det meste af SU’en brugt til at finansiere bøger til studiet, punkterede cykeldæk og naturligvis huslejen. Det efterlader ikke mange penge til sjov og spas. Dog kan du med studierabat look fantastic og studierabat enlly forhåbentlig godt finde plads i budgettet til at forkæle dig selv. Her finder du et hav af hudplejeprodukter, beauty-produkter, tøj, sko, undertøj og meget andet, som tilgodeser de studerende ved at give gode studierabatter. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce